السلام عليكم

جايبالكوا انهارده..[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة].طريقة تجنن عشان تعملوا
طاجن لسان العصفور باللحمة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

أهم ميزة في الصنف ده.......إن انتوا هتوفروا التحلية..........[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

لأن اللي هياكلوا مش هيقدر ياكل أي حاجة بعديه لمده سبع ساعات مثلا......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

و بعدين فيه ميزة مهمة جدا كمان........لو جالك ضيف رغاي.إتاكدي انه بعد ما
ياكل الاكلة دي،،،،مش هيكون عنده نفس ينطق بكلمة.......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

يلا نقول الخطة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]......قصدي طريقة التحضير[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بنجيب كيس مكرونة لسان عصفور،،،،،،،و نحمرها نص تحميرة في معلقة سمن....."
كبيرة شوية "

و بعد كام لفة.....نحط عليها حوالي أربع مغارف شوربة لحمة......متنسيش
الملح،،،،

و نسيبهم يغلوا ربع ساعة مثلا. على نار هادية ، و مع أول الغلي بنحط معلقة
صلصة " كبيرة " المفروض الطاجن يكون مسبك......مش قلت لكوا جبااااااااار"[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

و نضع كمان قطع اللحمة المسلوقة معاه ....و نسيب الطاجن ياخد وقته ،،،،و
بعد الربع ساعة ..طبعا هتكون الشوربة قلت..مش هنسيبها لحد ما تنشف
خالص،،،،لازم يكون فيه شوية صغيرين شوربة،،،،،،،
و لما المكرونة تستوى......ندخل الطاجن الفرن.و يتحمر, و ألف مليون
هنا.....

طبعا .لازم تناموا علطول بعدها
.......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]