بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
فطاير رائعه لرمضان
صفحة 1 من اصل 1
فطاير رائعه لرمضان
وحقيقى انا كنت سعيده جدا بالتعرف على الفطاير ده
لانى ما بفضلش المقليات انا وجوزى
زى السمبوسه وغيره
والطعم لا يعلى عليه
والمكونات سهله وبسيطه ولازم الالتزام بها
اما الحشو فأختيارى وبالرغم من كده جيبتلكوا الحشو الارجنتينى المفضل
المكونات
3 كوب دقيق
1 صفار بيضه (مهمه )
1/2 كوب زبده
3/4 كوب لبن دافىء
ملح وشكرا
الطريقه
يوضع الدقيق بالملح عليه الزبده اشبع الدقيق الاول بالزبده
وبعدين عجنتين بصفار البيض وبالمناسبه المره التانيه قلت يعنى البياض حيعمل اه
والله لحطاه يعنى البيضه كامله
والنتيجه بالصفار افضل وقررت ما افتيش فى حاجه مالياش فيها
واخيرا انزل باللبن الدافىءواعجنهم قليل ليتمازج المكونات
واريحها 10 د
وافرده رقيق خالص
واحشى اللى انا عايزاه
اول مره عملتها حشيتها جبنه وبسطرمه وانتوا عارفين التوليفه المميزه والمفضله بتاعه اى حاجه محشيه
وقفلت العجينه زى القطايف ولازم تتقفل كويس وممكن بالشوكه وهم بيقفلوها بالبياض علشان تلزق كويس
وادهنها ببيض ولبن وادخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تانى مره حشتها
بسجق اسكندرانى مفروم وزيتون وكان رااااااااااااااائع وحبيته اكتر من اللحمه المفرومه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتالت مره عملته
حشيته بالحشوه الارجنتينيه
المكونات
1/2 ك لحمه مفرومه
بصله مفرومه
قطعة زبده للتشويح
2 م بابريكا
2 م شطه
1 م زعتر
1/2 م كمون
بصله خضرا مقطعه (انا استغنيت عن خدماتها)
3 بيضه مسلوقه
ملح وفلفل
زيتون اسود مخلى
الطريقه
البصل مع الزبده على النار وعليها اللحمه المفرومه تقلبتين وعليهم التوابل لغايت لما تستوى وانا زودت م ص صلصه وبقدونس مفروم
وبعد ما فردت العجينه
يوضع اللحمه وعليها شريحة بيض وعليها شريحة زيتون اسود او اخضر
واقفلها جيدا وادهنها وادخلها الفرن تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واتمنى انها تكون عجبتكم
لانى ما بفضلش المقليات انا وجوزى
زى السمبوسه وغيره
والطعم لا يعلى عليه
والمكونات سهله وبسيطه ولازم الالتزام بها
اما الحشو فأختيارى وبالرغم من كده جيبتلكوا الحشو الارجنتينى المفضل
المكونات
3 كوب دقيق
1 صفار بيضه (مهمه )
1/2 كوب زبده
3/4 كوب لبن دافىء
ملح وشكرا
الطريقه
يوضع الدقيق بالملح عليه الزبده اشبع الدقيق الاول بالزبده
وبعدين عجنتين بصفار البيض وبالمناسبه المره التانيه قلت يعنى البياض حيعمل اه
والله لحطاه يعنى البيضه كامله
والنتيجه بالصفار افضل وقررت ما افتيش فى حاجه مالياش فيها
واخيرا انزل باللبن الدافىءواعجنهم قليل ليتمازج المكونات
واريحها 10 د
وافرده رقيق خالص
واحشى اللى انا عايزاه
اول مره عملتها حشيتها جبنه وبسطرمه وانتوا عارفين التوليفه المميزه والمفضله بتاعه اى حاجه محشيه
وقفلت العجينه زى القطايف ولازم تتقفل كويس وممكن بالشوكه وهم بيقفلوها بالبياض علشان تلزق كويس
وادهنها ببيض ولبن وادخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تانى مره حشتها
بسجق اسكندرانى مفروم وزيتون وكان رااااااااااااااائع وحبيته اكتر من اللحمه المفرومه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتالت مره عملته
حشيته بالحشوه الارجنتينيه
المكونات
1/2 ك لحمه مفرومه
بصله مفرومه
قطعة زبده للتشويح
2 م بابريكا
2 م شطه
1 م زعتر
1/2 م كمون
بصله خضرا مقطعه (انا استغنيت عن خدماتها)
3 بيضه مسلوقه
ملح وفلفل
زيتون اسود مخلى
الطريقه
البصل مع الزبده على النار وعليها اللحمه المفرومه تقلبتين وعليهم التوابل لغايت لما تستوى وانا زودت م ص صلصه وبقدونس مفروم
وبعد ما فردت العجينه
يوضع اللحمه وعليها شريحة بيض وعليها شريحة زيتون اسود او اخضر
واقفلها جيدا وادهنها وادخلها الفرن تستوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واتمنى انها تكون عجبتكم
عاشقة زوجها- مديرة المنتدي عاشقة زوجها
- البلد : قلب حبيبي
عدد المساهمات : 4398
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 44
مواضيع مماثلة
» فطاير سهله مع شاي العصر
» طريقة عمل فطاير الدجاج بالمشروم شيف يسري
» الفته اللبنانيه لرمضان اول مرة اشوفها روعة
» طريقة عمل فطاير الدجاج بالمشروم شيف يسري
» الفته اللبنانيه لرمضان اول مرة اشوفها روعة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها