بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
الجلاش البلغارى (Bulgarian (Banica or Banitsa
صفحة 1 من اصل 1
الجلاش البلغارى (Bulgarian (Banica or Banitsa
نكلم عن الجلاش البلغارى (Bulgarian (Banica or Banitsa
بس انا كلكعته شويه
المكونات الاصليه
2 باكت جلاش
200 جرام جبنه شيدر ومودزريلا
1/2 كيلو جبنه فيتا
4 بيضه
1 كوب لبن
1 كوب زبادى
ده المكونات البلغاريه
لكن المكونات البرنسسيه
باكت جلاش
1/4 كيلو جبنه شيدر وفيتا
فلفل اخضر
بسطرمه
زبديه
3 بيضه
كوب لبن
قليل من الزبده
الطريقه
افرد ورقتين جلاش وعلى طرفهم ورقتين تانيين علشان الرول يطول وارش عليهم معلقتين زبده
واضع جزء من الخلطه بتاعتى (الفلفل مع البسطرمه والزبديه و2 بيضه فى الخلاط) وعليهم الجبنه وارجع واضيف ورق جلاش تانى مع نفس نفس الترتيب
وفى الاخر الفه اسطوانه والاسطوانه الفها رول
واضعها فى صينيه
واحضر كوب اللبن واضرب فيه بيضه بملح وفلفل وارشه على الجلاش من بره وادخله الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بجد طعمه كان ممتع جدا لكن علشان حشوى كان كتير مش جبنه بس فالمواضيع كلكعت لكن الطعم رائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بس انا كلكعته شويه
المكونات الاصليه
2 باكت جلاش
200 جرام جبنه شيدر ومودزريلا
1/2 كيلو جبنه فيتا
4 بيضه
1 كوب لبن
1 كوب زبادى
ده المكونات البلغاريه
لكن المكونات البرنسسيه
باكت جلاش
1/4 كيلو جبنه شيدر وفيتا
فلفل اخضر
بسطرمه
زبديه
3 بيضه
كوب لبن
قليل من الزبده
الطريقه
افرد ورقتين جلاش وعلى طرفهم ورقتين تانيين علشان الرول يطول وارش عليهم معلقتين زبده
واضع جزء من الخلطه بتاعتى (الفلفل مع البسطرمه والزبديه و2 بيضه فى الخلاط) وعليهم الجبنه وارجع واضيف ورق جلاش تانى مع نفس نفس الترتيب
وفى الاخر الفه اسطوانه والاسطوانه الفها رول
واضعها فى صينيه
واحضر كوب اللبن واضرب فيه بيضه بملح وفلفل وارشه على الجلاش من بره وادخله الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بجد طعمه كان ممتع جدا لكن علشان حشوى كان كتير مش جبنه بس فالمواضيع كلكعت لكن الطعم رائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عاشقة زوجها- مديرة المنتدي عاشقة زوجها
- البلد : قلب حبيبي
عدد المساهمات : 4398
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 44
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها