بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
مايو 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
كريم كراميل
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
كريم كراميل
مساااااااااء الورد والفل على احلى اعضاء
اليوم سوف نبعد شويه عن المحشيات وخلينا مع الحلويات
اليوم ضيفنا الكريم كراميل تفضلوااااااااااااااا فى المطبخ
...........................................
الكمية تكفي: 8 أشخاص
وقت التحضير: 60 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: 5 صفار بيض
6 بيض كامل
ربع كيلو سكر
باكيت فانيلين
لتر لبن
التحضير:
نضع السكر على النار ليكون كراميل بأضافة ملعقتين ماء
نضرب 6 بيض مع صفار البيض وكوب السكر والفانيلين
بعد ضربهم جيدا نضيفلهم شوية لبن زغننين
نضع اللبن على النار وبعد ما يغلى نضيف الخليط الى ضربناه مع التقليب المستمر
واحنا بننزل بالخليط فوق اللبن بالراحة جدا زى السرسوب وهو على النار نضربهم
جيدا بمضرب السلك ألى ان تزيد درجة اللزوجه
نختبر الخليط بملعقة خشب ونضعها فيه ونطلعها لو الخليط تماسك عليها يبقى
استوى ونرفعو من على النار
بعد عمل الكراميل نتركها تهدأ قليلا ثم نصب الكراميل فى الفورمة ونضع
فوقه الخليط السابق ثم ندخله الفرن
وأما يطلع الكريم كراميل من الفرن نزينه بالكريم شانتيه أو الفريش كريم
ملاحظات: نختبر الكريم كراميل بادخل سكينه فيه مثل الكيكه ونطلعها ولو طلعت
زى مادخلت نضيفه يبقى الكريم كراميل استوى وأصبح للأكل
اليوم سوف نبعد شويه عن المحشيات وخلينا مع الحلويات
اليوم ضيفنا الكريم كراميل تفضلوااااااااااااااا فى المطبخ
...........................................
الكمية تكفي: 8 أشخاص
وقت التحضير: 60 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: 5 صفار بيض
6 بيض كامل
ربع كيلو سكر
باكيت فانيلين
لتر لبن
التحضير:
نضع السكر على النار ليكون كراميل بأضافة ملعقتين ماء
نضرب 6 بيض مع صفار البيض وكوب السكر والفانيلين
بعد ضربهم جيدا نضيفلهم شوية لبن زغننين
نضع اللبن على النار وبعد ما يغلى نضيف الخليط الى ضربناه مع التقليب المستمر
واحنا بننزل بالخليط فوق اللبن بالراحة جدا زى السرسوب وهو على النار نضربهم
جيدا بمضرب السلك ألى ان تزيد درجة اللزوجه
نختبر الخليط بملعقة خشب ونضعها فيه ونطلعها لو الخليط تماسك عليها يبقى
استوى ونرفعو من على النار
بعد عمل الكراميل نتركها تهدأ قليلا ثم نصب الكراميل فى الفورمة ونضع
فوقه الخليط السابق ثم ندخله الفرن
وأما يطلع الكريم كراميل من الفرن نزينه بالكريم شانتيه أو الفريش كريم
ملاحظات: نختبر الكريم كراميل بادخل سكينه فيه مثل الكيكه ونطلعها ولو طلعت
زى مادخلت نضيفه يبقى الكريم كراميل استوى وأصبح للأكل
رحمة وليد- مشرفة
- البلد : مصر
عدد المساهمات : 112
تاريخ التسجيل : 11/03/2010
العمر : 40
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ماشاء الله جزاك الله خير
علي الموضوع الجميل دة
علي الموضوع الجميل دة
عاشقة زوجها- مديرة المنتدي عاشقة زوجها
- البلد : قلب حبيبي
عدد المساهمات : 4398
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 44
مواضيع مماثلة
» كريم كراميل بطريقة اسامة السيد بالخطوات المصورة من مطبخي
» كيكة الكريم كراميل
» الكريم كراميل ولا أطيب من كدة راح تلاقي من أطايب
» كيكة الكريم كراميل
» الكريم كراميل ولا أطيب من كدة راح تلاقي من أطايب
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها