منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
مرحباً بكي زائرتناالكريمة نرجوا من الله أن تكوني في أحسن حال سجلي عندنا وتمتعي بكل ما هو جديد في عالم المرأة
تنويه: هناك بعض الأقسام محزورة علي الزوار لا يراهاإلا الأعضاء وأشياء خاصة بالنساء فقط

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
مرحباً بكي زائرتناالكريمة نرجوا من الله أن تكوني في أحسن حال سجلي عندنا وتمتعي بكل ما هو جديد في عالم المرأة
تنويه: هناك بعض الأقسام محزورة علي الزوار لا يراهاإلا الأعضاء وأشياء خاصة بالنساء فقط
منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» تربية السمان
مربى المانجا  Emptyالأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر

» الخصية المعلقة
مربى المانجا  Emptyالسبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر

» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
مربى المانجا  Emptyالأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر

» طريقة تزيين الكيك
مربى المانجا  Emptyالسبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها

» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
مربى المانجا  Emptyالسبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها

» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
مربى المانجا  Emptyالخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر

» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)‎
مربى المانجا  Emptyالخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها

» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
مربى المانجا  Emptyالخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر

»  فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
مربى المانجا  Emptyالخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
مايو 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

اليومية اليومية


مربى المانجا

اذهب الى الأسفل

مربى المانجا  Empty مربى المانجا

مُساهمة من طرف زرقاء اليمامة الإثنين يوليو 26, 2010 9:55 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بمناسبة حلول المانجا وتشريفها الكريم لينا..


فكرت كتير..


ازاى نعمل منها حاجة حلوة وبطعم مكثف وعبقرى..


غير العصير طبعا




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وتخزينة


والإفترا فى أكلها




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




لغاية ما تستجيبر


ههههههههههه


اية رأيكم نجرب مربى المانجا


وخاصة ان فى آراء مناهضة بتقول


لاااااااااااااااااااااااااا


المانجا مابتتعملش مربى


مع ان اى فاكهة بطعم حلو وبنكهة قوية


زى المانجا


تنفع ونص


ومش هاتقول


لأأهم شىء فى التكنيك هنا ان المانجا تكون جامدة


يعنى مش مستوية اوى


تكاد تكون خضراء




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




جامدة فعلاً


يعنى 75% مستوية على الأقل..


هانمسك المانجا هانقطعها لجزيئن بالطول


كل جزء واخد كل اللحم قبل البذرة مباشرة


وهاناخد كل جزء من الجزئبن تشريح بالطول وبالعرض


وبعد كدا كشط بالسكينة لكل المكعبات المسكينة..


هههههههههه




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




هانجيب 2 كيلو سكر لكل كيلو مانجا لحم صافى


وهانحط مكعبات المانجا والسكر طبقات طبقات فى نفس الإناء اللى هانحطة على
النار


وهانسيبها فى التلاجة مش أقل من ساعتين


هانطلعها هنلاقيها نزلت ميه


هانحطها على النار الهادية


بدون ميه


لغاية ما السكر هايفك مع المانجا ونسيبها على النار الهادية دى تغلى


لمدة على الأقل نص ساعة لغاية لما تعمل عرق


يعنى اية تعمل عرق؟


يعنى السكر يتقل ويعمل شريط مش بيتقطع


وممكن نعمل تجربة بسيطة بشوية من الخليط


على طبق ابيض


وخدوا بالكوا لازم الطبق يكون ابيض


لو الطبق مش ابيض المربى مش هاتنجح


هههههههه


لا باهذر


معلش اصلى باحب الأطباق البيضا السادة الصينى


فدا اللى فى خيالى علشان أطباقى كدا..


المهم هانخد شوية كدا من الخليط دا على طرف المعلقة


لو جريت المربى يبقى لسه محتاجة تسوية على النار


لو تماسكت كدا


وكانت ممطوطة وعاملة شريط ومش بتجرى على الطبق الأبيض اياه يبقى كدا بقت
تمام


هانروح حاطين لها عصير ليمونتين


ونقلبها ونسيبها 3 دقايق كمان على النار ونطفى النار وكدا خلاص


وخدوا بالكوا التقليب لازم يكون بمعلقة خشب علشان طعم المربى


وياسلام لو عندكوا حلة نحاس تتعمل فيها أصلا بدل الألمونيوم


اللى بيغير من طعمها ولونها ولونه


ولو حبكت وأكيد هاتحبك


لأن مفيش نحاس دلوقتى


برغم ان الأوانى الحديثة قعرها طالع نحاس


وفيه منها نحاس خالص


المهم يعنى لو مفيش ياريت نعمل فى حلة ألمونيوم جديدة..أول أستخدام


يبقى علشان تعملوا مربى


اعملوا جمعية


هههههههههه


وطبعا النار الهادية مهمة علشان السكر مايلزقش فى الحلة فى القعر


وعلشان يسيح براحتة


هاتكونوا مجهزين البرطمانات المتعقمة بمية مغلية ومنشفينها


أو محطوطة فى الفرن لمدة 10 دقايق مثلاً فى درجة حرارة هادية لغاية لما
تحسوها سخنت


وتعبوا المربى سخنة


يعنى تهدى شوية وتحطوها وتغطوها كويس وبعدين تبرد وبعدين تتحط فى التلاجة..




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




ودا بقى الإختراع اللى اسمه مربى المانجا


وبتبقى حلوى جداً كحشو للجاتوهات والتورتات


ومع التوست والميلفى




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




وكمان كحشو للكريب


بجوار صوص المانجا والقطع الفريش كتزيين


يارب تعجبكوا وممكن تجربوها فى كمية مانجا صغيرة كنوع من انواع
التجديد..والتجريب


ولو الموضوع نال رضاكم ممكن ننزل هنا حلويات المانجا وكمان عصاير وكوكتيلات
وسلطات مختلفة..


دمتم بخير ...وألقاكم فى سعادة..


زرقاء اليمامة
زرقاء اليمامة
عضوة
عضوة

عدد المساهمات : 99
تاريخ التسجيل : 01/05/2010
العمر : 31

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى