بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
الكباب والكفتةفى البيت
صفحة 1 من اصل 1
الكباب والكفتةفى البيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الكفتة و الكباب المشويين
بالنسبه للحمه لو ضاني أو شمبري بأحب أسلقها نص سلق وبعدين
أشيلها من الشوربه وأتبلها وأشويها علي الفحم .. ولو بتلو لباني أتبلها
وأشويها علي طول..
تتبيلة الشوي
( أفضل التتبيل قبل الشوي بوقت كافي أقله 6 ساعات )
بصل جوانح أو ترنشات - فلفل أسود - بهار - شوية خل صغيرين - قطع
من الليه الملح أفضل وضعه بعد الشوي كل دول أدعكهم كويس
وأضعهم علي اللحمه وأسيبها للتتبيل وقت الشوي تتشك في أسياخ ده
لو كان الشوي علي الفحم مباشرة ومعها قطع من الليه أما لو كان
الشوي علي الشوايه الغاز أوالكهرباء أوحتي في مقلايه علي البوتاجاز
أعطي ريحة شوي الحاتي بتوليع فحمه أو أكتر وبعد شوي اللحمه أضعها
قي حله وأتبلها بالملح و في وسطها طبق صغير به ملعقة زيت أو
سمنه أحط فيها الفحم وهو والع وأقفل علي طول بإحكام دخانها
سيعطيني ريحة الحاتي ..
وألف هنااااااااااااااا وشفااااااااااااااااااا
الكفتة و الكباب المشويين
بالنسبه للحمه لو ضاني أو شمبري بأحب أسلقها نص سلق وبعدين
أشيلها من الشوربه وأتبلها وأشويها علي الفحم .. ولو بتلو لباني أتبلها
وأشويها علي طول..
تتبيلة الشوي
( أفضل التتبيل قبل الشوي بوقت كافي أقله 6 ساعات )
بصل جوانح أو ترنشات - فلفل أسود - بهار - شوية خل صغيرين - قطع
من الليه الملح أفضل وضعه بعد الشوي كل دول أدعكهم كويس
وأضعهم علي اللحمه وأسيبها للتتبيل وقت الشوي تتشك في أسياخ ده
لو كان الشوي علي الفحم مباشرة ومعها قطع من الليه أما لو كان
الشوي علي الشوايه الغاز أوالكهرباء أوحتي في مقلايه علي البوتاجاز
أعطي ريحة شوي الحاتي بتوليع فحمه أو أكتر وبعد شوي اللحمه أضعها
قي حله وأتبلها بالملح و في وسطها طبق صغير به ملعقة زيت أو
سمنه أحط فيها الفحم وهو والع وأقفل علي طول بإحكام دخانها
سيعطيني ريحة الحاتي ..
وألف هنااااااااااااااا وشفااااااااااااااااااا
فطومة- عضوة نشيطة
- البلد : مصر
عدد المساهمات : 96
تاريخ التسجيل : 19/03/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها