بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
سر طاجن البامية
صفحة 1 من اصل 1
سر طاجن البامية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
أخواتي وإخواني الكرام
بناء على طلب الكثير من الأخوة الاصدقاء زباين مطبخنا العامر
حبيت أعمل أرشيف لأهم الاسرار المطبخية الواردة بموضوع
وان شاء الله حنحاول نجدد روابط أية
اسرار جديدة بالموضوع هنا ..
حتى يسهل الوصول اليها :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سر طاجن البامية
يتم تشويح البامية فى شوية سمنة صغيرة مع فص مستكة
ورشها اثناء التشويح برشة قرفة مع رشتين كسبرة ناشفة
ثانيا..
بعد اتباع الطرق العادية فى عمل الصلصة (بصل مع توم )
وقبل السوا ..مع اخر غلوة يعنى..
نحط التحديقة المعتبرة ( توم مع كسبرة ناشفة مع فلفل اسمر )
وممكن طبعا نضيف فلفل اخضر حامى مفروم لهواة المشطشط[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يدوبك غلوة واحد عشان التوم بيبان طعمة اكتر وهو نى
وطبعا مع عصير الليمون
والف هنا وشفا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وعلى الفكرة التحديقة دى انا ممكن نحطها مع انواع طبيخ تانية.. زى
الفاصوليا الخضرا ... البسلة
والى اللقاء مع اسرار جديدة...
للجميع اطيب تحياتى،،،[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أخواتي وإخواني الكرام
بناء على طلب الكثير من الأخوة الاصدقاء زباين مطبخنا العامر
حبيت أعمل أرشيف لأهم الاسرار المطبخية الواردة بموضوع
وان شاء الله حنحاول نجدد روابط أية
اسرار جديدة بالموضوع هنا ..
حتى يسهل الوصول اليها :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سر طاجن البامية
يتم تشويح البامية فى شوية سمنة صغيرة مع فص مستكة
ورشها اثناء التشويح برشة قرفة مع رشتين كسبرة ناشفة
ثانيا..
بعد اتباع الطرق العادية فى عمل الصلصة (بصل مع توم )
وقبل السوا ..مع اخر غلوة يعنى..
نحط التحديقة المعتبرة ( توم مع كسبرة ناشفة مع فلفل اسمر )
وممكن طبعا نضيف فلفل اخضر حامى مفروم لهواة المشطشط[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يدوبك غلوة واحد عشان التوم بيبان طعمة اكتر وهو نى
وطبعا مع عصير الليمون
والف هنا وشفا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وعلى الفكرة التحديقة دى انا ممكن نحطها مع انواع طبيخ تانية.. زى
الفاصوليا الخضرا ... البسلة
والى اللقاء مع اسرار جديدة...
للجميع اطيب تحياتى،،،[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
التعديل الأخير تم بواسطة شاعر الرومانسية ; 22-11-2006 الساعة 04:15
حبيب الروح- مشرف
- البلد : مصر المسكينة
عدد المساهمات : 165
تاريخ التسجيل : 30/04/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها