بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
طاجن لسان العصفور باللحمة
صفحة 1 من اصل 1
طاجن لسان العصفور باللحمة
طاجن لسان العصفور باللحمة
السلام عليكم.......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جايبالكوا انهارده..[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة].طريقة تجنن عشان تعملوا
طاجن لسان العصفور باللحمة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أهم ميزة في الصنف ده.......إن انتوا هتوفروا التحلية..........[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لأن اللي هياكلوا مش هيقدر ياكل أي حاجة بعديه لمده سبع ساعات مثلا......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و بعدين فيه ميزة مهمة جدا كمان........لو جالك ضيف رغاي.إتاكدي انه بعد ما
ياكل الاكلة دي،،،،مش هيكون عنده نفس ينطق بكلمة.......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يلا نقول الخطة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]......قصدي طريقة التحضير[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنجيب كيس مكرونة لسان عصفور،،،،،،،و نحمرها نص تحميرة في معلقة سمن....."
كبيرة شوية "
و بعد كام لفة.....نحط عليها حوالي أربع مغارف شوربة لحمة......متنسيش
الملح،،،،
و نسيبهم يغلوا ربع ساعة مثلا. على نار هادية ، و مع أول الغلي بنحط معلقة
صلصة " كبيرة " المفروض الطاجن يكون مسبك......مش قلت لكوا جبااااااااار"[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و نضع كمان قطع اللحمة المسلوقة معاه ....و نسيب الطاجن ياخد وقته ،،،،و
بعد الربع ساعة ..طبعا هتكون الشوربة قلت..مش هنسيبها لحد ما تنشف
خالص،،،،لازم يكون فيه شوية صغيرين شوربة،،،،،،،
و لما المكرونة تستوى......ندخل الطاجن الفرن.و يتحمر, و ألف مليون
هنا.....
طبعا .لازم تناموا علطول بعدها
مريم محمد- مشرفة
- البلد : مصر
عدد المساهمات : 151
تاريخ التسجيل : 15/03/2010
الموقع : رئيس القسم الإسلامي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها