بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مخلل لفت من يدي ومن مطبخي
صفحة 1 من اصل 1
مخلل لفت من يدي ومن مطبخي
مخلل
لفت من يدي ومن مطبخي
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
كيفكم حبيباتي ان شاء الله بخير وصحه وعافيه يارب
امس الصباح سويت مخلل لفت اممممممممممممممم احلي من حق المحلات وانضف وما
بياخد وقت سويته امس الساعه 10 الصبح وفطرت منه اليوم
نحتاج لفت -شمندر(بنجر)-ملح -خل-مويه
الطريقه مره سهله وما تاخد وقت خالص
نغسل اللفت وننضفه كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نقطعه قطع مناسبه حسب الرغبه بالقطاعه الخاصه المشرشره لو ما عندك يقطع
عادي بالسكينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نقطع قطعه شمندر صغيره علشان نحطها مع اللفت علشان يكتسب لون وردي حلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نرص اللفت في البرطمانات او في علب اللي عندك انا حطيته في برطمانات زجاج
ونضع علي كل برطمان قطعه شمندر مثل الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نذوب ملح في مويه والملح علي حسب الرغبه بس لا يكون مره مالح يعني يكون طعم
الملح كويس ونزيد شويه بس ونضع المويه فوق اللفت في البرطمانات ونضيف علي
كل برطمان شويه خل موكتير حوالي ملعقتين علي كل برطمان ونقفل البرطمانات
كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نرج البرطمانات كويس علشان نمزج اللون اللي بتكتسبه المويه من الشمندر حتي
تكون المويه لون واحد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
شوفوا كيف ماشاء الله المويه صارت لونها حلو
نسيب البرطمانات علي رخامه المطبخ لثاني يوم هايكون اللفت استوي وصار طعمه
حلو جدا ماشاء الله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
شوفوا كيف شكله ده شكله تاني يوم باين الفرق طبعا
هنا بره البرطمان لما طلعته علشان احطه مع الفطار اليوم طعمه
امممممممممممممممم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا كمان صوره تانيه يمييييييييييييييييييييييييييييييييي اموت انا في
المخلل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
جربوه يا بنات احلي وانضف من اللي بره ومثل ما قلتلكم ما ياخد وقت تسويه
وتاكلي منه تاني يوم
ان شاء الله عجبكم يا حلوين[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لا تنسونا من صالح دعائكم
محبتي واحترامي للجميع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
في امان الله وحفظه ورعايته
samirato88- عضوة
- عدد المساهمات : 50
تاريخ التسجيل : 20/04/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها