بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
الكبدة بالبصل بالطرقة الدمياطي
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الكبدة بالبصل بالطرقة الدمياطي
بسم الله الرحمن الرحيم
أخواتي الغاليات لي منتدي بنات فاطيمة وكريمة وحليمة
أقدم إليكن اليوم طبق من أطباقي وهوي طبق دمياطي
وهي كبدة بالبصل والبهارات ويقدم مع خبز أو أرز وبطاطس مقلي وجرجير هتقولولي اشمعني يعني الجرجرير هقولكم معرفش بس
بصراحة الجرجير لما بتأكلية مع الكبدة بيخلي الأكل جميل المهم
أنا رغيت كتير ومقلتلكمش علي المقادير والطريقة
نبدأ بسم الله
أولاً المقادير : _
نصف كيلوا كبدة وتقطع حسب الرغبة
ملح _ فلفل _ كمون _ قرفة _ شطة _ ملعقة صغيرة سكر
نصف كوب ماء + ملعقة كبير سمنة بلدي + عصير ليمونة
ثلاث بصلات متوسطين الحجم ونخرطهم
الطريقة :
هنضع الكبدة في الحلة أو مقلاة كبيرة زي متحبي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نضع فوقها البصل المخرط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نضع كل البهارات والسكر متنسوش السكر والملح طبعاً
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلبهم كويس قوي قوي وبعدين نضع نصف كوب الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة شكلها بعد ما خلصت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم تقدم مع خبز بلدي والخبز دة عمايل ايديا وحياة عنيا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أنا عن نفسي بحب أكلها بالعيش لكن حماتي وزوجي بيفضلوها مع الأرز لذلك محبتش أزعل حد عملت رز برضوا
ولو حبوا يكلوا معايا اعيش مفيش مانع أرز بالشعرية طبعاً
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبطاطس مقلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وأخيرأ الجرجير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والبهنا والشفا علي قلوبكم ويا رب تكون عجبتكم
أخواتي الغاليات لي منتدي بنات فاطيمة وكريمة وحليمة
أقدم إليكن اليوم طبق من أطباقي وهوي طبق دمياطي
وهي كبدة بالبصل والبهارات ويقدم مع خبز أو أرز وبطاطس مقلي وجرجير هتقولولي اشمعني يعني الجرجرير هقولكم معرفش بس
بصراحة الجرجير لما بتأكلية مع الكبدة بيخلي الأكل جميل المهم
أنا رغيت كتير ومقلتلكمش علي المقادير والطريقة
نبدأ بسم الله
أولاً المقادير : _
نصف كيلوا كبدة وتقطع حسب الرغبة
ملح _ فلفل _ كمون _ قرفة _ شطة _ ملعقة صغيرة سكر
نصف كوب ماء + ملعقة كبير سمنة بلدي + عصير ليمونة
ثلاث بصلات متوسطين الحجم ونخرطهم
الطريقة :
هنضع الكبدة في الحلة أو مقلاة كبيرة زي متحبي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نضع فوقها البصل المخرط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كدة نضع كل البهارات والسكر متنسوش السكر والملح طبعاً
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونقلبهم كويس قوي قوي وبعدين نضع نصف كوب الماء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة شكلها بعد ما خلصت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم تقدم مع خبز بلدي والخبز دة عمايل ايديا وحياة عنيا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أنا عن نفسي بحب أكلها بالعيش لكن حماتي وزوجي بيفضلوها مع الأرز لذلك محبتش أزعل حد عملت رز برضوا
ولو حبوا يكلوا معايا اعيش مفيش مانع أرز بالشعرية طبعاً
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبطاطس مقلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وأخيرأ الجرجير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والبهنا والشفا علي قلوبكم ويا رب تكون عجبتكم
عاشقة زوجها- مديرة المنتدي عاشقة زوجها
- البلد : قلب حبيبي
عدد المساهمات : 4398
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 44
رد: الكبدة بالبصل بالطرقة الدمياطي
جزك الله خيراً
pm
تكبير
الصورةتصغير
الصورة تم
تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
pm
تكبير
الصورةتصغير
الصورة تم
تعديل ابعاد هذه الصورة. انقر هنا لمعاينتها بأبعادها الأصلية.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
امال 47- عدد المساهمات : 20
تاريخ التسجيل : 07/06/2010
العمر : 50
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها