منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
مرحباً بكي زائرتناالكريمة نرجوا من الله أن تكوني في أحسن حال سجلي عندنا وتمتعي بكل ما هو جديد في عالم المرأة
تنويه: هناك بعض الأقسام محزورة علي الزوار لا يراهاإلا الأعضاء وأشياء خاصة بالنساء فقط

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
مرحباً بكي زائرتناالكريمة نرجوا من الله أن تكوني في أحسن حال سجلي عندنا وتمتعي بكل ما هو جديد في عالم المرأة
تنويه: هناك بعض الأقسام محزورة علي الزوار لا يراهاإلا الأعضاء وأشياء خاصة بالنساء فقط
منتدي نسائي بنات فاطيمة و كريمة و حليمة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» تربية السمان
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر

» الخصية المعلقة
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالسبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر

» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر

» طريقة تزيين الكيك
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالسبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها

» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالسبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها

» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر

» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)‎
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها

» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر

»  فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Emptyالخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور

اذهب الى الأسفل

تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور Empty تورتة البلاك فورست الرهيبه بالشرح المبسط والصور

مُساهمة من طرف عاشقة زوجها الأربعاء مايو 19, 2010 7:45 pm



تورتة البلاك فورست


تورتة من جنوب المانيا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هذه الحلوى مصدرها المانيا و تحديدا فى الجنوب فى مدينة " شوارزوالد"
و التى تعرف بمرتفعاتها و غاباتها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


لقطة داخلية للتورتة


المكونات


الكيكة الإسفنجية
6 بيضات
كوب صغير او 150 جرام سكر بودرة
كوب دقيق
3 معالق مائدة كاكاو
م معلقة مائدة نشا
ملعقة صغيرة بيكينج باودر
رشة ملح
فانيليا


الحشوة و الطبقة العلوية العلوية

500 مللى كريمة خفق
4-5 معالق سكر بودرة
علبة كرز محفوظ و احتفظى بمحلول السكر الذى يحفظه و اذا لم يكن
به محلول سكرى يستعاض عنه بعصير خفيفعصير ليمونةملعقة صغيرة نشا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الطريقة


للكيكة الإسفنجية


انخلى الدقيق و الكاكاو و الملح و البيكينج باودر و النشا
اضربى البيض و السسكر كويس لمدة 10 دقائق بمضرب البيض ثم اضيفى الفانيلياو اصربيهم تانى دقية كمان
اضيفى الدقيق بلطف و ليس بالمضرب الكهربى و قلبى بدون اخراج الهواء من البيض المضروب
انقلى الخليط ده فى صينية مدهونة كويس بالزبدة و مرشوشة دقيق و اخبزيها 30-35 دقيقة
بعد ماتستوى طلعيها تبرد على رف سلك
بعد لما تبرد تماما قطعيها عرضيا 4 طبقات او 3
طبقات


الحشوة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



اخلطى معلقة نشا مع نص كوب من محلول حفظ الكرز او عصير كرز (اشتريه بكل سهولة من اى ماركت)
حطى المزيج على النار و قلبيه و لما يوصل للغليان و يكون سميك طفى عليه و اضيفى عصير ليمونة و حطى جانبا عشان يبرد
اضربى الكريمة بتاعة الخفق مع 4 معالق سكر بودرة و لما يغلظ قوامها شيلى جزء منها لتغطية السطح بتاع التورتة
و امزجى مع الجزء اللى باقى من الكريمة الكرز المحفوظ ماعدا عدة وحدات لتزين التورتة من فوق
حطى اول طبقة (الطبقة السفلى للتورتة) على طبق التقديم
صبى عليها طبقة من خليط النشا بعصير الكرز
و بعدين افردى عليها شوية كريمة
و كررى العملية بين الطبقات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



لعمل اوراق الشجر من الشكولاتة
سيحى شوية شكولاتة فوق حمام مائى
نظفى الأوراق جيدا و نشفيها
غطى ظهر ورقة الشجر بالشكولاتة
و سبيها تتجمد و لما تجمد انزعى ورقة الشجر بلطف شديد
الموضوع ده ممكن يتعمل قبلها بأيام و يتشال فى مكان بارد

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



التزين للطبقة العليا من التورتة


افردى الكريمة على سطح و جوانب التورتة بتساوى
زينيها بالشكولاتة المبشورة و انصاف الكرز المحفوظ و ممكن بالكرات الفضية الخاصة بتزين الحلويات
يجب ان تدخل التلاجة قبل التقديم على الأقل 4 ساعات



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ويارب تكون عجبتكم ونالت رضائكم
عاشقة زوجها
عاشقة زوجها
مديرة المنتدي عاشقة زوجها
مديرة المنتدي عاشقة زوجها

البلد : قلب حبيبي
عدد المساهمات : 4398
تاريخ التسجيل : 08/03/2010
العمر : 44

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى