المكونات

دجاجة وسط


ربع كوب (لبن روب _ زبادى)


حبتين بصل صغار


4 فصوص ثوم او حسب الرغبة


فلفل حار حسب الرغبة او شطة ويمكن انك تستغى عنهم عادى


فنجان زيت زيتون او زيت ذره


فنجان صغير خل


فنجان صغير ويشتسر صوص او صويا صوص(اختيارى)


ليمونة معصورة


نص ملعقة باربيكيا


بهارات دجاج جاهزة او اي بهارات ترغبين بها (هيل , قرفة, شوية كمون,زنجبيل, ثوم بودر, او اى بهارات انتى تحبيها)


ملح


فلفل اسود


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الطريقة:


بالنسبة للرز:


كل كوبين رز ليهم كوبين ونص ميه
على شان يجى محبب كل حبة لوحدها انا بنقع الرز البستمى فى ميه باردة وملح
لمدة نص ساعه بعدين اصفيها احط المية تغلى على النار وانا انها عملتها
بمرقة دجاج عندى من قبل بتجى النكهة احلى وبعدين احط بالماء بهارات صحيحة
الى عندك هيل , وقرفة وورق غار انا هنا ضفتلها بصلة مبشورة بتعطى نكهة تجنن
للرز وملح وحطيت الارز وتركته لعند ما ينضج وقبل ما ينضج نحط عليه شويى
زبدة للنكهة.


بالنسبة
للدجاجة اغسلها قبل بطماطم حب افركها بيها على شان الزفره وانقعها فى
الخلطة والخلطة هنا تطحنيها بالخلاط حتى تصبح مزيج وتصبيها على الدجاجة
وتنقعيها ليلة كاملة وتانى يوم تحميرها فى الفرن او الشواية.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نشوف الطريقة بالصور




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وهدا شكل الصحن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


صورة مقربة للتعديب


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



تم بحمد الله وان شاء الله الوصفة تنال اعجابكم ودمتم فى حفظ الرحمن