بحـث
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
نوفمبر 2024
الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت | الأحد |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
رستو اللحم
صفحة 1 من اصل 1
رستو اللحم
رستو اللحم
المكونات :/
واحد كيلو لحم مفروم
5بصلات متوسطة الحجم مفرومة ناعم
ملح + فلفل + بهارات لحمة
مقدار من البسلة الخضراء
ورق فويل
الطريقة:- انقصى من مقدار البصل قيمة بصلة متوسطة
امزجى اللحم المفروم مع البصل والتوابل مزج جيد جدا
ضعى مقدار البسلة مع البصلة فى اناء على النار وقومى بتتبيلها واضافة قليل
من الماء وتركها تنضج ويجف السائل منها .
قومى بدهن ورقة الفويل بالزيت ثم افردى مقدار اللحمة على الورقة ثم ضعى فى
وسط اللحم مقدار البسلة ثم لفى بمساعدة ورقة الفويل اللحم حول البسلة كما
فى طريقة لف السويسرول لتحصلى على اسطوانة .
اغلقى الاسطوانة من الطرفين وضعيها فى صنية فى الفرن لحوالى نصف ساعة
لحين تمام نضجها .
بعد النضج قومى بفك الورقة وقطعى اسطوانة اللحم الى طرنشات وجملى الطبق
بالبقدونس او بالخس او كما يحلو لك
ملحوظة :-
يمكن استبدال اللحم بالفراخ المخلية المفرومة وتعمل بنفس الطريقة
ويكون اسمها رستوا الفراخ بالبسلة.
ويكمن استبدال البسلةمع الفراخ بالحم المفروم
اى يمكنك عمل اكثر من نوع من نفس المكونات .
اللحم ويكون الحشو بسلة او اللحم ويكون الحشو فراخ اوالفراخ ويكون الحشو بسلةاو
الفراخ ويكون الحشو لحمة .
جميل جدا جربوه
مع تحياتى نهاية الحياة
المكونات :/
واحد كيلو لحم مفروم
5بصلات متوسطة الحجم مفرومة ناعم
ملح + فلفل + بهارات لحمة
مقدار من البسلة الخضراء
ورق فويل
الطريقة:- انقصى من مقدار البصل قيمة بصلة متوسطة
امزجى اللحم المفروم مع البصل والتوابل مزج جيد جدا
ضعى مقدار البسلة مع البصلة فى اناء على النار وقومى بتتبيلها واضافة قليل
من الماء وتركها تنضج ويجف السائل منها .
قومى بدهن ورقة الفويل بالزيت ثم افردى مقدار اللحمة على الورقة ثم ضعى فى
وسط اللحم مقدار البسلة ثم لفى بمساعدة ورقة الفويل اللحم حول البسلة كما
فى طريقة لف السويسرول لتحصلى على اسطوانة .
اغلقى الاسطوانة من الطرفين وضعيها فى صنية فى الفرن لحوالى نصف ساعة
لحين تمام نضجها .
بعد النضج قومى بفك الورقة وقطعى اسطوانة اللحم الى طرنشات وجملى الطبق
بالبقدونس او بالخس او كما يحلو لك
ملحوظة :-
يمكن استبدال اللحم بالفراخ المخلية المفرومة وتعمل بنفس الطريقة
ويكون اسمها رستوا الفراخ بالبسلة.
ويكمن استبدال البسلةمع الفراخ بالحم المفروم
اى يمكنك عمل اكثر من نوع من نفس المكونات .
اللحم ويكون الحشو بسلة او اللحم ويكون الحشو فراخ اوالفراخ ويكون الحشو بسلةاو
الفراخ ويكون الحشو لحمة .
جميل جدا جربوه
مع تحياتى نهاية الحياة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يوليو 23, 2017 8:05 am من طرف حب العمر
» الخصية المعلقة
السبت يوليو 16, 2016 1:18 am من طرف حب العمر
» طريقة عمل دبابيس الدجاج أو ارجل الدجاج
الأحد فبراير 21, 2016 6:37 pm من طرف حب العمر
» طريقة تزيين الكيك
السبت مايو 09, 2015 5:47 am من طرف عاشقة زوجها
» هل تعلم أنك تستطيع كسب 50 حسنه مع كل شربة ماء ،!!!!!
السبت مايو 09, 2015 5:40 am من طرف عاشقة زوجها
» ممكن لحظة ؟؟؟؟عندك كنز فى المطبخ!!!!!
الخميس مايو 08, 2014 7:11 am من طرف حب العمر
» فوائد الدوره الشهريه(للبنات فقط)
الخميس مارس 20, 2014 8:48 pm من طرف عاشقة زوجها
» كتاب المواصفات القياسية لحمام الغزار المصرى
الخميس أغسطس 15, 2013 2:43 pm من طرف حب العمر
» فطيرة الجبنة المشوية بالصورة، مذاق عالمى للفطائر اللذيذة
الخميس يوليو 25, 2013 5:48 pm من طرف عاشقة زوجها